An Unbiased View of رژیم کتوژنیک دکتر کرمانی
An Unbiased View of رژیم کتوژنیک دکتر کرمانی
Blog Article
این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا میشود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشتوگذار در شبکههای اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟
برخی تحقیقات نشان میدهند رژیم غذایی میتواند نتایج آسیبهای مغزی را بهبود بخشد. همانطور که پیشتر گفته شد، میکروبهای خوب روده که در اثر رژیم غذایی اصولی افزایش مییابند، تاثیر مستقیمی بر روی سیستم عصبی مغز میگذارند.
رژیم کتوژنیک داستان متفاوتی نسبت به دیگر رژیمها دارد. رژیم کتوژنیک با نامهای رژیم کتو و کیتو هم شناخته میشود.
مشکلات کبدی. رژیم کتوژنیک و کبد چرب با یکدیگر رابطه مستقیم دارند؛ چرا که رژیم غذایی حاوی چربی زیاد می تواند شرایط موجود کبد را بدتر کند.
رژیم پرطرفدار کتوژنیک روش های مختلف برای انجام دارد. در اینجا ۷ روش انجام رژیم کتو را آورده ایم.
از جمله مهمترین ویژگیهای این رژیم میتوان به این موارد اشاره کرد:
تحقیقات نشان میدهد که این رژیم غذایی فواید سلامتی مختلفی برای بدن شما از جمله کاهش وزن، بهبود کنترل قند خون و افزایش عملکرد ذهنی دارد.
یکی از مشکلات رایج خانمها سندرم تخمدان پلیکیستیک است که روی نظم قاعدگی و همینطور بارداری، تاثیر منفی دارد.
اما به طور کلی به دلیل اینکه برنامه غذایی این رژیم، مصرف پروتئین ها و چربی ها را توصیه می کند و مصرف کربوهیدرات باید در طول این رژیم به حداقل ممکن برسد و از طرفی بدن مادر و نوزاد نیاز به تمامی ریزمغذی ها و ویتامین ها در این ایام دارد؛ توصیه متخصصین تغذیه این است که قید اینگونه رژیم های لاغری را در شیردهی بزنند و تمرکزشان بر سلامتی خود و فرزندشان باشد. مواد غذایی مجاز در برنامه کتوژنیک
کمبود مواد مغذی. اگر طیف گسترده ای از رژیم نگهدارنده کتوژنیک سبزیجات، میوه ها و غلات را مصرف نکنید، ممکن است در معرض کمبود ریزمغذی ها از جمله سلنیوم، منیزیم، فسفر و ویتامین های ب و ث قرار بگیرید.
انواع کربوهیدرات کدامند؟ کربوهیدرات پیچیده بخوریم یا ساده؟
برای بعد از رژیم کتو باید زیر نظر مشاور یا متخصص تغذیه از یک برنامه غذایی جدید پیروی کنید که به آرامی غذای شما را به حالت رژیم غذایی متعادل برساند.
در این نوع رژیم کتو، لازم است روزانه ۱۲۰ گرم پروتئین یا چهار وعده ۱۱۵ گرمی گوشت قرمز، ماهی یا مرغ و حدود ۱۳۰ گرم چربی مصرف کنید.
و برخی شرایط دیگر، میتوانند بر متابولیسم شما تأثیر بگذارند و همگی در میزان کاهش وزن شما نقش دارند.